totaal verbouwing van een mijnwerkershuis volgens de BENOveren normen

totaal verbouwing van een mijnwerkershuis volgens de BENOveren normen

Deze tradionele eengezinswoning dewelke door een kantonnale  bouwmaatschappij in de begin jaren 70, opgericht werd was duidelijk toe aan een 2de leven. De bouwheren begrepen goed dat het zeer belangrijk is om deze woning te verbouwen volgens de huidige BENOveer normen en comfort.  In samenwerking met de Renovatie Coördinator werden de 1ste bouwtekeningen, technieken en budgetten opgesteld. Architect Yves Luyten verzorgde de vergunning zodat er in September 2017 eindelijk tot vreugde van de bouwheer gestart kon worden met de uitvoering. Een mooi verbouwingsproject met een prettige samenwerking tussen alle betrokken onder begeleiding van de Renovatie Coördinator

Verbouwjaar
2017-2018
Bouwheer
Fam. Cucchiaro
Studie, ontwerp & uitvoering
Renovatie-concepts ® cadconecgroup ism Architekt Yves Luyten
Categories
Renovaties
WordPress Theme built by Shufflehound.